Thursday, March 29, 2012

Isi Masa Lapang







Kita perlu mengisi masa lapang dengan perkara-perkara yang menyukakan hati sendiri. Buat sesuatu yang melapangkan fikiran, jauhkan diri dari keadaan yang berserabut dan mendatangkan stress! Selain dari berblogging......ada lagi hobi lain seperti: 




Tolong kawan bubuh riben pada kotak  cenderahati untuk majlis akad nikah anak perempuan dia.




Atau buat bunga tangan dari ros segar, jauh lebih murah dari tempah di kedai!


 Sekurang-kurangnya  boleh juga mengasah bakat yang dah agak berkarat............


8 comments:

Deru Ombak said...

Salam KJ..

Kalau duduk saja2 sakit badan kan! Cantik bunga tangan itu. :)

Kerabu Jantung said...

Salam Deru Ombak,

Bukan sakit badan je, bertambah lemak yang tak tahan tu!

Tq, terkial-kial jugak nak siapkan...

Kerabu Jantung said...

Dear Deru Ombak,

Taman Perwira Setia
53100, Gombak.

Deru Ombak said...

Oh I got it... Dah simpan dengan rapi, near to my cousin's house. Selalu buat pot luck ke KJ?

ngasobahseliman said...

Salam KJ.Bakat seni yang harus di wariskan. I am alwayas thinking how to meet up again.

Kerabu Jantung said...

Dear Deru Ombak ,

Masa kerja dulu adalah, tapi dah lama pencen takde dah, pot luck dengan anak-anak saja.


do email me at patimahhu@gmail.com - boleh berkenalan dengan lebih dekat.

Kerabu Jantung said...

Dear Sis,

Marilah sembang lagi you and Dr Wan,tak payah fikir-fiir lagi, set the date and time - sambil tunggu cucu boleh kita sembang panjang-panjang.

How about Abu Amru atau Ibn Katsier satu round?

Deru Ombak said...

Dear KJ..

Saya baru smpai rumah Dari Melaka.. Nak bersiap2 menemankan besan ke KLIA hantar anak belajar ke Jepun
pulak ni..

Dah saved ur email.. And will fill ur inbox soon.. Thanks k