Wednesday, February 10, 2016

Demo Lo Ni......





Doh lagu mano lo nih?
Kita sokong Parti ke kita sokong Presiden parti?
Ada yang kata sokong presiden parti mugo dio dok wat saloh gapo
Doh oghe  gi masuk pitih dalam akaun dio, buke saloh dio!!
Pah tu saloh hok tukae bubuh pitih tu ko???
Iyoo lah! Sabit tu lah dio bui balik pitih tu kat si penderma!
Tapi ada jugak sikit yang dia dah ambik
Tapi dia bukan belanja untuk diri dia!!!
Iyeee keee???
Patutlah la ni rakyat senang hati, harga barang dah turun, tambang bas dah turun, tambang lrt pun dah turun!
Alhamdulillah rakyat rasa lega, kalau presiden parti senang rakyat pun tumpang senang..kalau negara makmur dah tentu melimpah pada rakyat juga.....dan bukanlah hanya untuk sekumpulan orang yang boleh enjoy dengan geng2 dier sewa 2 buah jet from New York to Australia and back to celebrate the same new year!  Lagu tu bo patut maaaa!
Rumah murah banyak dibina terutama untuk golongan muda ...
dah mampu beli!
Rumah 3bilik 2bilik air luas lebih kurang 1300' persegi - harga murah mampu bayar!
Kat mana tu???
Errrr! Goggle lah sendiri!

Image result for pictures of goggles
Google search





No comments: