Monday, July 18, 2016

Jangan Dengar Cakap....


.....doktor?

Menunggu giliran berjumpa doktor tak terasa lama dan tak menjemukan pada kali ini sebab saya berada ditengah-tengah kumpulan yang sedang rancak bersembang...

Kalau gula naik nanti doktor bising...

Memang betul, sebab tu I tak berani kalau tak makan ubat

I selalu je tak makan ubat, malas nak makan nanti banyak pulak dapat side effect...

Haah , macam I , tak makan sangat ubat doktor, I lebih suka ubat alternatif dari jenis herba yabg takde side effect.

Doktor suka dok tambah ubat, you tau ubat kolesterol boleh buat orang jadi pelupa dan juga penyebab kanser!? Kalau doktor bagi you ubat
kolesterol you kena beritau  doktor - this can lead to canser!

Eh, iya ke?

Sebab tu doktor suruh makan sebiji setiap malam I makan separuh je!


Ikut akaklah dah pandai sangat mengalahkan doktor....





No comments: