Thursday, March 23, 2017

Aviation Doctor?


Pelik bebenor....Aviation Doctor? Apekebendenyertu?

Next week tak dapat jumpa uols, nak hantar anak..sambung belajar..
Anak you nak buat apa pulak kan dia dah jadi doktor?
Nak ambik kursus Aviation Doctor
Aviation? macam terbang- terbang je?
Haah jaga kesihatan orang yang kerja dengan kapal terbang dan semua yang berkaitan dengan penerbangan , gitulah kata dia , I pun tak faham sangat!
( terlopong jugak mulut kami semua )
My menantu buat jugak course ni, sekarang dia kat Australia
You tak pernah cerita pun?
Kat Malaysia ni belum ada lagi course ni, kalau tanya ramai yang tak tau...I pun tau gitu-gitu je...

Tergelak besar jugaklah kami yang dah ketinggalan bas ekspress ni!
Pakat- pakat menggoogle habis kita ni - dok cari aviation doctor - dapatlah berbagai maklumat tentang:
 Aviation Medical Examiner!
Very interesting!

Sorry tak dapat nak copy paste info!


No comments: