Thursday, July 23, 2015

She And Her God



Alohlah kecek beladi ful habih meter!
Ada tok laki yang agah mentang- mentang pi belajaq kat luaq negara. Balik Malaysia semua yang kat Malaysia dok molek belako sampai isteri nak ajak pi buat haji pun dok se. Sampai dia kata....

Aaaah.....she and her God!
( kepala hotok mu! )

Bila dah masuk umur pencen dia dapat ujian siiiiikiiiiiiiit jah....ya'ni dapat penyakit gout nok jale dok leh. Kereta punya mahal nak drive dok leh jugok. Pi mana-mana kena naik teksi ( masa muda dulu tak bagi isteri drive sendiri konon Abe macho graduate oversea boleh drive wify pegi koje balik koje and anywhere else she wanted to go - tailor, hairdresser, shopping,marketing you name it )

Bawak bertobat lah encik Abe weh.......
La ni ore pakat gi belajar overseas balako hatta anak tok penyadap pong gi belajo ko Londong weh!

Takde pulak ...she and her God.




2 comments:

Anonymous said...

Ada satu kes benar2 terjadi. Seorang ahli koperat, banyak duit dn kaki tino. Dah tua sikit isteri pujuk pi haji. Mulo2 tok se. Puas pujuk baru nok gi. Mlm belum gi Mekah pun masih gi tenguk striptease. Bila sampai Mekah, tiap2 kali nak masuk masjidilharam, x boleh masuk sb di pintu dia dihalang oleh tino2 yg bogel. Sampai habis tak boleh buat haji dn x jumpa Kaabah. X tau le studied overseas ke tak jate ni.

Kerabu Jantung said...


Kalau sampai ke tua tak insaf lagi tak tau lah...