Saturday, June 1, 2013

Cuci Kolam














Lama-lama sekali kena cuci kolam ikan , terutamanya pump house, banyak daun-duan kering yang terkumpul bawah pam.






..dah cuci tutup balik , lapik dengan wire gorge, tak bagi daun-daun halus masuk ikut celah papan









Kak, bakpe bola kaca tergolek kat bawah tu? mari saya tolong gantung! 
  
     Alohlah Syed oii, mu buat rumah aku macam gerai jual bola kaca!








Ah.... siap dah, tunggu kejap bagi air kolam jernih......



ps. Syed boleh buat garden, buat kolam ikan, bela atap bocor, pasang tiles......seorang yang amanah, insyaAllah!
He can be contacted at :  012 -3398397






No comments: